Nejnovější recenze ze sekce Napáječky a krmítka pro ptáky
Podélný tvar umožňuje přehled o krmení
- Pro adulky ideální velikost.
Bezvadné krmítko z průsvitného plastu, přes celou šířku klece, takže i z venčí snadno vidíme, kdy ptákům dochází zrní. Dělící příčka se dá vyjmout, což je taky důležité :-) Uchycovací dráty jsou pevné, ale dají se ohnout a přizpůsobit kleci!
- vysoká hmotnost, neloupe se
- Nepasovala na mou klec, je to spíš na klec, kde jsou drátky dost u sebe, musela jsem přidělat drátkem
- Ptáci z toho stejně nechtěli pít
super klec
Spokojenost, zcela vyhovuje.
Dobrá manipulace
Je to super,nemusím zasahovat do klece kvůli krmení,stačí jen dosypávat z venčí.Mohl být větší zásobník na zrno, ale dal jsem dvě krmítka což mi stačí.
Nevím jak hodnotit plastové krmítko do klece, snad jen, že jedno jsem dostala bílé a druhé řvavě růžové, takže jsem použila jen jedno, bílé.
Doporučují.
Doporučuji.
Doporučuji.
není co vytknout
- naprostá bomba, voda ani nezamrzla, vodu co jsem dala na zem tak ta TO NEVYDRZELA, ALE V PITKU VSE OK :)
- PTACKOVE NEMAJI ZADNY PROBLEM SE NAPIT :)
- SNADNA MANIPULACE
- super vecicka
- pevná a bytelná miska
- dobře omyvatelná
- nedá se použít u všech klecí
Misku jsme používali ve dvou různých klecích, v jedné se dala dobře zachytit a opřít o dráty, ve druhé neustále vypadávala dovnitř a byla v podstatě nepoužitelná.
rychlost, kvalita
Levné, kvalitní, jsou rychlí
chybí tam ten proužek aby napáječka držela rovně,bez něho se předklání a voda vytéká do klece,takže spokojenost není,jen vyhozené peníze
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu, i když je negativní. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
pro andulky dobrý
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
Zobrazuji 101 - 120 ze 198 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...10 Další »